Javier Montoro Periodismo y comunicación

Javier Montoro Periodismo y comunicación
Perfil
|
|
|
Contacte
|
Clients
Consultoria
Assessoria en marketing directe per a comunicar de forma més emocional.
Per a comunicar millor.


La bona comunicació (eficaç) és aquella que genera reacció. Per aconseguir-ho hem de relacionar-nos amb el destinatari del missatge. Necessitem coneixe'l per ajustar-nos a les seves necessitats i expectatives. Només així podrem destacar els beneficis que ell espera. Només així, podrem conectar amb ell. I movilitzar-lo.
Vols comprovar-ho?


Arquitectura
de la informació
Organitzar i estructurar la informació. Conduir la lectura. Millorar l'experiència. Faciitar l'acció. Generar ventes.Tot és qüestió d'ordre. I concert. Perquè una web, un email o una newsletter compleixen el seu objectiu, el destinatari ha de reaccionar. I per aconseguir-ho, el contingut ha de de organitzar-se de forma efectiva. Usable. Atractiva. Conductista. I sempre tenint en compte el perfil del receptor. I el mitjà. I la grandària de la pantalla... Ho provem?


Video
Exemple recent de comunicació emocional, de com crear un missatge que conecti i movilitzi als seus destinataris.
Blog
Apunts, reflexions i recomanacions.Perque comunicar és compartir. I és genial.


Holbox en familia y por tu cuenta
Thu, 01 Dec 2022 18:18:57

Última parada del viaje  -Cancún solo era un noche previa al vuelo de vuelta-: Isla de Holbox. Expectativas moderadas, pues habíamos leído muchas cosas buenas pero también demasiadas malas sobre la masificación, la sobreexplotación turística y los precios. Y comprobamos que ambas impresiones son ciertas, pero que a día de hoy, la desproporción es enorme: […]

The post Holbox en familia y por tu cuenta appeared first on .

Diseño y desarollo LINKS40
Tots els drets reservats 2024 - Avís legal